keskiviikko 17. elokuuta 2011

kielikurssi_elokuu

Olemme kielikurssilla kolme tuntia aamuisin. Ryhmässämme on minun, Juliuksen ja Petterin lisäksi kaksi saksalaista eläkeläistä. Opettajamme Paola puhuu meille vain italiaa. Kurssi on hauska, sillä olemme kaikki sillä tasolla, että luulemme osaavamme sanoa jotain, mutta kun muodostamme mielestämme täydellisiä lauseita, niin opettajamme katsoo meitä ja huokailee syvään. Lisäksi kuulemme kaiken aikaa Rassen ja Lillin ylihauskan kurssin ääniä. Siellä lauletaaan, tanssitaan, piirretään ... Välillä tuntuu, että me kaikki olisimme mielummin sillä kurssilla :)

Tänään oli jälleen oli + 35 lämmintä. Sorruimme illalla Petterin kanssa, ja raahauduimme läheiselle terasille olusilla. Mitä muuta voi tehdä tuollaisessa kuumuudessa?

Ravintola oli yksi ainoista aukiolevista lähistöllämme tällä hetkellä koska on lomakuukaisi. Mutta terassi täyttyi lapsiperheistä, jotka ilmeisesti kokivat, että on yksinkertaisempaa tulla terasille syömään 7 euron spagettiannoksia kuin kokata itse tässä kuumuudessa! Kannatamme lämpimästi ajatusta.
Terassielämämme loppui kuitenkin lyhyeen, silla Rasse ja Julle odottivat kotona ruokaa ja kotitehtävätkin  olivat tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti